Mode tips voor in de sportschool

De tijden waarin je met een wijdvallend shirt en een joggingbroek naar de sportschool ging, zijn voorbij. Tegenwoordig is sportkleding ook een manier om je persoonlijke stijl uit te dragen en doen mensen vaak hun best om er leuk uit te zien in de sportschool. Natuurlijk ga je voornamelijk voor het sporten zelf, maar waarom zou je niet wat meer je best doen om er modieus bij te lopen? Als je er goed uitziet, straal je dat ook uit en voel je je zelfverzekerder. Dit kan resulteren in betere sportprestaties! En bovendien is het ook extra motivatie om naar de sportschool te gaan als je die leuke sportlegging hebt! 

Zo kun je er leuk uitzien in de sportschool

Heel veel kledingwinkels en -merken zoals H&M, Mango en Primark hebben tegenwoordig hun eigen sportlijn. Dit betekent dat je echt niet alleen maar dure sportmerken als Nike of Adidas moet hebben. Algemene kledingketens volgen de laatste mode, dus hun sportkleding is altijd trendy. Als je vaak gaat sporten, moet je je sportkleding waarschijnlijk ook vaak wassen. Het is dan handig om een aantal setjes sportkleding in de kast te hebben hangen, zodat je lekker kunt afwisselen. Je hoeft echt niet alles van een bepaald merk te dragen, want het is juist leuk om je sportkleding door elkaar te mixen (duur & goedkoop, merk & geen merk) voor een unieke look. Als je gaat winkelen voor nieuwe sportkleding, is het misschien handig om te bedenken wat voor kleuren je al in je bezit hebt en op basis hiervan nieuwe kleding te kopen. Kleuren die altijd leuk met elkaar matchen, zijn bijvoorbeeld verschillende blauw- en grijstinten en zwart. Wil je lekker opvallen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een fel kleurtje, die je dan weer draagt op een neutrale kleur als zwart of grijs. Op deze manier kun je alles gewoon met elkaar combineren en zul je er altijd leuk uit zien!

Je hippe sportkleren neem je natuurlijk niet mee in zo’n saaie nylon sporttas, maar in een trendy dames sporttas of ruime westernbag of cowboysbag schoudertas.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.